12.kolo Tochovice - SK Votice

30.10.2017 11:32

Votice přišly o bodový přírůstek v poslední minutě

Benešovsko – Ve 12. kole fotbalové I. A třídy, skupině A, Votice padly v Tochovicích, když rozhodující gól inkasovaly v poslední minutě po závaru.  „Byl to náš podzimní evergreen. Lehko góly dostáváme, když nám vázne komunikace a děláme velké chyb v obraně, a těžko je dáváme, když neproměňujeme vyložené šance,“ nastínil problém Votic trenér Martin Bárta.

TOCHOVICE - VOTICE 3:2 (2:1)

Zápas začali hosté na výbornou, když míč po pasu J. Kramného přiklepl Štork a Sládek dílo dokonal. Radost Votic ale měla jepičí život, když Štochl po rychle rozehraném autu srovnal na 1:1.  A Matěj, bratr Jakuba Štochla, hráče Vlašimi, byl při chuti a za chvíli převážil misky vah na domácí stranu, když po kolmici pálil k tyči. Jenže chvíli předtím na druhé straně vychytal Kamarýta brankář Molnár.    

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně a z jedné z brejkových akcí jsme se dostali do vedení. Následně jsme ale nepohlídali rychlé vhazování a poté propadli po brejku stopeři a Štochl nás ztrestal,“ dodal Bárta k prvnímu dějství.

Po změně stran měl dvakrát blízko k vyrovnání Molčík, aby na druhé straně pohrdl hattrickem Štochl. V 70. minutě srovnal skluzem Kamarýt po centru Kramného a vše nasvědčovalo plichtě. Jenže nejprve hostující Štork šanci nedal, aby v závěru domácí nejprve nastřelili tyč a v poslední minutě po trestném kopu a závaru dotlačili míč za záda Tůmy.

„Ve druhém poločase jsme soupeře přehrávali, vyrovnali a zápas byl otevřený. Bohužel jsme si v závěru nepohlídali standardku a přišli nejméně o bod,“ posteskl si votický kouč.    

Branky: 15. a 21. Štochl, 90. Partika – 13. Sládek, 70. Kamarýt. Rozhodčí: Prosr.

Votice: Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Molčík – J. Kramný, Kolář, Tábořík, Slunečko – Štork, Kamarýt. 

—————

Zpět