13.kolo SK Votice - Cerhovice

30.10.2017 11:33

Votice děsí domácí prostředí

Votice – Fotbalisté Votic se děsí, když mají hrát v I. A třídě, skupině A, doma, navíc, v současné době hrají kvůli rekonstrukci areálu, na umělé trávě. Ta ale podle trenéra Martina Bárty nemá vliv, na to, že v domácím prostředí počtvrté za sebou prohráli, tentokrát s Cerhovicemi. „Opakuje se loňský podzim. V půlce podzimu přestaneme plnit úkoly, dostáváme strašně laciné góly, a když se dostaneme do zakončení, tak se zaklapne klapka a góly nedáváme,“ vzdychá kouč Votic Martin Bárta a dodává: „Budeme rádi, když podzim dohrajeme a pak musíme udělat změny, když jsme teď limitováni počtem hráčů.“

VOTICE - CERHOVICE 1:3 (0:2)

Úvodní čtvrthodina nenasvědčovala domácímu debaklu, když Slunečkovu střelu hostující hráč vyrazil z brankové čáry a Sládek orazítkoval „koníčkem“ břevno. Jenže pak to přišlo, když do poločasu překonal Tůmu v brance Votic po kombinaci Fulín a z penalty Lacina, a to ještě domácí gólman polapil sólo.

Domácím nepomohla ani přestávka, stále pokračovali v neslaném nemastném výkonu a Fulín je potřetí po nedorozumění v obraně potrestal. Další ránu do vazu dal mužstvu nezodpovědností Slunečko, jenž byl v 64. minutě vyloučen. „Nedaří se nám, hráči jsou  flustrovaní a předvádějí hrozné věci, viz Slunečko, který nás oslabí za nesmyslné strčení do hráče v přerušené hře,“ zlobil se Bárta na krajního záložníka, jehož většinou chválí.

Ve zbytku zápasu si hosté kontrolovali vedeni, přesto se domácím i v deseti podařilo snížit. Štorka nejprve vychytal gólman, aby domácí střelec podruhé již rozvlnil síť a trochu zmírnil bolest Votic.         

„Mužstvo nepoznávám. Na tréninku by hráči hřiště sežrali a v zápase je všechno jinak. Cítí, že když se něco nepovede, tak je všechno špatně. Chyby se neustále opakují a v defenzivní činnosti je něco špatně. Není totiž možné, abychom ze čtyř domácích zápasů inkasovali třináct branek,“ zlobí se votický trenér a zvedá varovný prst: „Dokud nebudeme koncentrovaní od začátku a plnit věci, které máme, tak budeme prohrávat.“   

Branky: 83. Štork Marek – 20. a 56. Fulín, 38. Lacina (z PK).  Rozhodčí: R. Svoboda. ČK: 64. Slunečko (V).

Votice: Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Molčík (70. Němeček) – J. Kramný (46. Homolka), Kolář, Tábořík, Slunečko – Štork, Kamarýt.
 

—————

Zpět