24.kolo SK Votice - Mníšek pod Brdy

11.05.2016 16:23

Voráček zadělal na výhru Votic

Votice – Fotbalisté Votic potvrdili v I. A třídě doma výhru z Jesenice, když po pětigólové přestřelce měli na svém kontě o branku víc než Mníšek pod Brdy, když se dvakrát trefil Matěj Voráček.

7.5.2016
SDÍLEJ:

VOTICE – MNÍŠEK POD BRDY 3:2

V první šanci se objevili hosté, ale Zákora pálil po úniku vedle. Poté převzali iniciativu domácí a vytvářeli si šance. Jenže Homolka po centru Písaříka zamířil vedle, střelu Štorka po trestném kopu Koláře kryl gólman a Šlejmarova dělovka se mezi tyče nevešla. Až ve 31. minutě vyslal pas M. Budil na Voráčka a ten přehodil vyběhnuvšího gólmana – 1:0. Vzápětí po závaru napálil Kolář míč do brankáře Mníšku Veselého.

V úvodu druhého dějství nepřehodil Štork brankáře, aby z protiútoku vyrovnal Kindel. Domácí gól nerozhodil, naopak vrhli se do útoku a Štork odražený míč po centru napálil do sítě. V 73. minutě dodal klid do votických řad hlavou Voráček po pasu Homolky a chybě brankáře. Hosté zápas nezabalili, trestný kop Kindela Tůma ještě kryl, ale na dorážku Nováka po ráně do tyče již nestačil, ale Votice si již výhru nenechaly vzít.

„Výhru jsme si zasloužili, protože jsme měli více příležitostí a třikrát se prosadili, i když jsem mohli mít dřív klid. Soupeř byl nepříjemný, důrazný, ale kluci bojovali, makali a byli jsme střelecky úspěšnější. Jsem rád, že jsme potvrdili tři body z Jesenice," radoval se po zápase kouč Votic Martin Bárta

Branky: 31. a 73. Voráček, 53. Štork – 50. Kindel, 87. Novák. Rozhodčí: Palek. ŽK: 3:3. Diváci: 100. Poločas: 1:0.

Votice: Tůma – Říha, M. Budil (52. Kamarýt), Sládek, Šlejmar – Homolka, Písařík, Kolář, Slunečko – Voráček (84. J. Kramný), Štork (89. V. Budil).
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/voracek-zadelal-na-vyhru-votic-20160507.html

 

—————

Zpět