27.kolo SK Votice - Jedomělice

22.05.2017 08:30

Byl to náš nejhorší zápas na jaře, zlobí se Bárta

Votice – Ve fotbalové I. A třídě nepotvrdily Votice na jaře parádní formu, která je již vynesla na šesté místo, a v domácím prostředí prohrály s o záchranu bojujícími Jedomělicemi. „Byl to asi náš nejhorší zápas na jaře. Nechápu, jak se během týdne můžou naše výkony, takhle otočit," zlobil se na své ovečky trenér Votic Martin Bárta.

VOTICE - JEDOMĚLICE 1:3

První půlhodina, ale vyzněla pro Votice velice dobře. Štork zamířil do tyče, ránu Říhy kryl brankář, míč po Kamarýtově hlavičce vykopl hostující obránce z brankové čáry. Ve 32. minutě již Štork protlačil balón do sítě a dostal domácí do vedení a bohorovného klidu, což se jim záhy vymstilo, když brejk hostů zakončil Mrština.

Po změně stran již byli nebezpeční jen hosté. Hlavička Horáka ještě skončila vedle, ale únik po dlouhém míči již Mrština proměnil. Aby toho nebylo na domácí málo, tak je potrestal po podběhnutí míče Tůmou pohodlně Zahradník. V závěru sice domácí vyvinuli úsilí na snížení, ale Štork zakončil do gólmana a Zoubek hlavičkoval do tyče.

„Byli jsme všude druzí, nechtělo se nám běhat, všechno jsme dělali zdlouhavě. Přesto jsme si vypracovali šance, ale ty jsme nedali a v závěru to byla od nás křeč. Jedomělice jen čekaly na nějaké příležitosti, ty přišly a zaslouženě nás potrestaly," povzdechl si Martin Bárta a našel důvod porážky: „Došlo k podcenění. Vím, že je to v hlavách hráčů, protože jsem už takové zápasy ve Voticích zažil."

Branky: 32. Štork – 39. a 53. Mrština, 68. Zahradník. Rozhodčí: Remenec. Poločas: 1:1.

Votice: Tůma – Kořínek, Šlejmar, Molčík, Homolka (46. Sládek) – Říha (82. J. Kramný), Tábořík, Zoubek, Slunečko (57. Němeček) – Kamarýt, Štork.
 

—————

Zpět