27.kolo Zavidov- SK Votice

06.06.2016 11:03

Trenér Bárta byl na infarkt

Zavidov – Ve 27. kole fotbalové I. A třídy prohrály Votice po čtyřech výhrách v Zavidově, když smazaly dvoubrankový deficit, ale v nastavení dostaly třetí gól a trenér Bárta byl na infarkt.

ZAVIDOV – VOTICE 3:2

Hosté asi byli po dlouhé cestě unaveni, jinak si asi nedovedou představit, tak špatně odehraný první poločas. Ač je trenér Bárta upozorňoval v kabině na nejnebezpečnějšího hráče Korčáka, tak na to hráči na hřišti zapomněli. A tak domácí borec nejprve vyprášil rukavice Soukupovi, aby následně připravil snadný gól pro Poláka a ve 27. minutě zvýšil hlavou po rohu na 2:0. A to ještě projektily Beneše a Štillera zastavil Soukup.

V kabině Votic asi bylo dusno, protože do druhé půle vstoupili na hřiště jiní hráči. Střelu Písaříka ještě kryl brankář, ale na křižnou ránu střídajícího V. Budila po odraženém míči již nestačil – 1:2. Následoval brejk hostů zakončený Voráčkem vedle branky. Domácí kontrovali jen hlavičkou Krejzy, kterou Soukup vyrazil. V 88. minutě přeloboval Voráček po pasu Sládka gólmana a bylo vyrovnáno. Hosté se již těšili na penalty, jenže domácí v nastavení po autu protlačili míč Jančaříkem potřetí do votické sítě.

„Myslel jsem, že mě trefí šlak. Vstali jsme z mrtvých, vyrovnali a v nastavení nedokážeme odkopnout míč z malého vápna a z trmy vrmy dostaneme třetí gól. První půli jsme ale prohospodařili, nebyli jsme aktivní a hlavně jsme nepohlídali Korčáka, na kterého jsem upozorňoval. Ve druhé jsme na ně vlítli, oni dělali chyby a my jsme vyrovnali. Jenže v závěru přišel kolaps," zlobil se po zápase trenér Votic Martin Bárta a dodal. „Velice nám chyběl Mára Štork, i když Matěj Voráček odevzdal kus práce a dal gól. Ještě chválím Vojtu Budila, jenž přinesl aktivitu do hry a i díky němu jsme srovnali. V závěru jsem ho střídal, protože jsem věděl, že nepůjde na penaltu, jenže my jsme bohužel dostali gól."

Branky: 21. Polák, 27. Korčák, 90. + 2. Jančařík – 66. V. Budil, 88. Voráček. Rozhodčí: Hron. ŽK: 1:2. Diváci: 93. Poločas: 2:0.

Votice: Soukup – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Homolka, Kolář (42. V. Budil, 90. T. Kramný), Písařík, Slunečko – Voráček, J. Kramný.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/trener-barta-byl-na-infarkt-20160529.html

 

—————

Zpět