29.kolo Mníšek - SK Votice

05.06.2017 08:09

Pod Brdy se Voticím líbilo

Mníšek pod Brdy – Ve fotbalové I. A třídě potvrdily Votice na hřišti Mníšku pod Brdy jarní formu a již po prvním poločase bylo jasné, kam budou směřovat body.

MNÍŠEK POD BRDY – VOTICE 0:4

Po většinu prvního poločasu byli nebezpečnější hosté a získali tříbrankový náskok. Skóre otevřel Říha po centru Štorka a přiklepnutí Němečka, druhý zásah přidal Sládek, podobně jako v Nespekách, hlavou po rohu Štorka a na 0:3 upravil již ve 24. minutě Němeček, jenž zatloukl míč hlavou do sítě po centru Zoubka. Další střely Říhy a Kramného kryl gólman. Domácí si za poločas vypracovali jednu velkou šanci, ale Kindel netrefil po centru branku.
„S výsledkem i s hrou v prvním poločase jsem spokojený," měl radost ze hry mužstva a vedení 3:0 po prvním dějství votický trenér Martin Bárta.

Na začátku druhého poločasu byli ještě hosté, kterým chyběli důležití hráči z minulých zápasů Kamarýt a Slunečko, ještě v kabině a po čtvrthodině mohlo být klidně srovnáno. „Hrubě jsme začátek druhé půle podcenili a soupeř nás z několika šancí mohl ztrestat po jednoduchých nakopávaných míčích na střed, kam zabíhali hráči. Naštěstí se nám to nevymstilo," oddechl si hostující kouč.

A tak udeřilo opět na druhé straně, když v 65. minutě Štork po brejku a přihrávce Němečka skóroval počtvrté. Gól domácí zlomil a hosté mohli přidat další branky, ale sóla Němečka, Šlejmara a V. Budila zastavil brankář nebo balón skončil vedle, Kramný trefil tyč. A když ani domácí v závěru neskórovali ze dvou příležitostí, zůstal stav nezměněn.

„Zápas mohl skončit klidně 10:3," dodal Martin Bárta, který neví, jak složí mužstvo na poslední utkání se Zavidovem: „Bude mi chybět pět hráčů, když někteří již jedou na dovolenou. Asi budu muset nastoupit."

Branky: 5. Říha, 21. Sládek, 24. Němeček, 65. Štork. Rozhodčí: Pospíšil. Poločas: 0:3.

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Homolka – Říha, Tábořík, Zoubek, J. Kramný – Štork, Němeček (76. V. Budil).
 

SK Votice „B“ – SK Poříčí „B“  4:4

—————

Zpět