29.kolo Mongeo Podlesí - SK Votice

14.06.2016 14:15

Třígólové manko Votice nedohnaly

Podlesí - Boj o páté místo ve fotbalové I. A třídě vyzněl pro Podlesí, které doma porazilo Votice, když hosté nestačili dohnat třígólové manko.

PODLESÍ – VOTICE 3:2

V prvním dějství byli aktivnější domácí, hlavně bývalý ligista Slepička byl vidět, když nejprve po chybě votické obrany pálil vedle, posléze jeho hlavičku vyrazil Soukup, jenž si poradil i s následnou hlavičkou Kuby. Za hosty zahrozil jen Kramný po odraženém míči. Ve 32. minutě se již domácí radovali, když sice Soukup po úniku Souchovu střelu vyrazil, ale opět do domácího hráče a míč skončil následně v síti. V závěru poločasu zvýšil na 2:0 po sóle Růžek.
Chvíli po přestávce přidal Kuba třetí gól a s hosty to vypadalo špatně. Jenže domácí polevili, čehož Votičtí využili a přidali na tempu. Kolář a V. Budil ještě šance nedali, ale Voráček hlavou po centru Písaříka se již radoval. Když Štork protlačil balón po centru V. Budila podruhé do domácí sítě, svitla hostům naděje na remízu, ale tu Kramný nevystřelil.

„V prvním poločase jsme měli v obraně mezírky a dostali dva nešťastné, laciné góly. Ve druhé půli přišel třetí laciný gól. I když jsme poté soupeře sevřeli, z několika příležitostí vstřelili bohužel jen dva góly. Soupeři jsme tak výhru usnadnili," smutnil po zápase kormidelník Votic Martin Bárta.

Branky: 32. Soucha, 42. Růžek, 55. Kuba – 78. Voráček, 82. Štork. Rozhodčí: Richtár. ŽK: 3:3. Diváci: 48. Poločas: 2:0.

Votice: Soukup – Říha, Sládek, Šlejmar, Slunečko – J. Kramný, Kolář, Písařík, Homolka (26. V. Budil) – Voráček, Štork.

—————

Zpět