3.kolo

21.08.2017 14:17

Voticím stačilo hrát první poločas

Votice – Nováčka I. A třídy z Kosoře si votičtí fotbalisté namazali na chleba jako máslo a již po prvním poločase bylo o vítězi jasno.

VOTICE – KOSOŘ 3:0

Domácí se od začátku chopili taktovky a hostům dali do přestávky jen jednou „čuchnout“, ale po chybné rozehrávce Tůma vychytal Barnu. Jinak se valil na Kosoř jeden útok za druhým a bylo jen otázkou, kolikrát se domácí gólově prosadí. To se jim povedlo do přestávky třikrát. Skóre otevřel „rybičkou“ Štork po centru Slunečka, druhý zářez na pažbu připravili pro Říhu svým nedorozuměním obránce s brankářem hostů a míč po lobu votického záložníka se otřel o břevno a skončil v síti. Na 3:0 upravil v závěru poločasu Štork, když po úniku trefil „šibenici“. A to ještě Němeček pálil vedle a Slunečka vychytal gólman.

„První půle snesla parametry. Vypracovali jsme si pět šancí a tři proměnili,“ byl spokojený s produktivitou týmu v prvním dějství trenér Votic Martin Bárta.

Po změně stran domácí stáhli nohu z plynu, přesto si vypracovali příležitosti, ale již bez gólového vyjádření, když nejvyloženější šance spálili Štork a Boukal. Na druhé straně jen Růžička hlavičkoval po trestném kopu vedle.

„Ve druhém poločase jsme už ke hře přistoupili lhostejně. Už se tolik neběhalo a místo toho, aby si kluci zápas užili a nastříleli nějaké branky, tak jsme se uspokojili výsledkem a víceméně se utkání z naší strany dohrávalo, i když jsme šance měli, ale neproměnili,“ dodal po zápase Martin Bárta, jenž postrádal na pět zápasů distancovaného útočníka Jiřího Kamarýta.

Branky: 23. a 45. Štork, 38. Říha. Rozhodčí: Sandev. Poločas: 3:0.

Votice: Tůma – Molčík (83. Kořínek), Šlejmar, Sládek, Homolka – Říha (76. J. Kramný), Kolář, Tábořík (71. Boukal), Slunečko – Štork, Němeček (66. Komárek).

—————

Zpět