30.kolo SK Votice - Zavidov

18.06.2017 08:17

Votice výhra nad Zavidovem posunula na čtvrté místo

Votice – Poslední kapitolou, vítězným domácím zápasem se Zavidovem, uzavřeli fotbalovou knihu I. A třídy, skupině A, hráči Votic, kteří nakonec po výborném jaru (na podzim třináctí) skončili na čtvrtém místě. „Závěr podzimu nám nevyšel. Jaro nám naopak vyšlo téměř perfektně, za což musím kluky pochválit. Vyšlapovali a hráli, až na domácí zápas s Jedomělicemi, velmi dobře," zářil spokojeností po sezoně trenér Votic Martin Bárta.

VOTICE – ZAVIDOV 2:1

Zápas moc fotbalové krásy nepobral a hráči již byli asi myšlenkami na fotbalové dovolené. Čtyři domácí borci již byli opravdu na dovolené, a tak mezi náhradníky byl i trenér Votic Martin Bárta, jenž se nakonec nepostavil. „Měl jsem cukání o poločase jít na hřiště, ale potom jsem si to rozmyslel," smál se po zápase.

Skóre otevřel ve 12. minutě Němeček, když si po pasu Táboříka dobře zpracoval míč a prostřelil brankáře. Vedení domácích mělo jepičí život, když Jančařík srovnal po trestném kopu hostů. A když se neujala střela Homolky z trestného kopu a rána Sládka (nad), šlo se do kabin za nerozhodného stavu.
Rozhodnutí zápasu přinesla 53. minuta. Němeček byl po průniku do hostující šestnáctky faulován a Šlejmar penaltu proměnil. Do konce zápasu hraného z povinnosti stavem nepohnuli zavidovský Klouček ani domácí Homolka.

„Zápas moc ke koukání nebyl a bylo vidět, že na obou stranách chyběli stabilní hráči, nám čtyři. A tak dostali šanci jiní a nezklamali," podotkl po zápase Martin Bárta a dodal: „Hosté hráli do poslední chvíle, ale my jsme si výhru nenechali vzít."

Branky: 12. Němeček, 53. Šlejmar (z PK) – 15. Jančařík. Rozhodčí: Dohnal. Poločas: 1:1.

Votice: Tůma – Molčík (77. Čáp), Šlejmar, Sládek, Kořínek – Říha, Tábořík, T. Kramný, Homolka – V. Budil (63. J. Kramný), Němeček.

—————

Zpět