4.kolo Nový Knín - SK Votice

30.08.2017 10:00

Voticím se povedl báječný obrat

Nový Knín – Na prahu porážky byly Votice, ale po dvougólovém deficitu nepadly na kolena, vstaly jako bájný Fénix z popela a otočily třemi góly stav ve svůj prospěch, když rozhodující branku vsítil v 87. minutě Lukáš Tábořík.

NOVÝ KNÍN – VOTICE 2:3

V úvodu zápasu hosté ještě spali (hrálo se dopoledne), naštěstí pro mě byl již vzhůru brankář Tůma a dvě loženky domácího Poučka lapil. „Začátek zápasu se nám nepovedl, domácí byli aktivnější, ale kvůli vlastní nemohoucnosti stoprocentní příležitosti neproměnili, když nás podržel Tůma,“ poděkoval gólmanovi trenér Martin Bárta.

Poté se hosté probudili, vyrovnali hru a vytvořili si tři dobré příležitosti, ale Němeček, Slunečko a Štork neměli seštelovaná mířidla. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. „Měli jsme jen pár brejků a nedotáhli je do konce,“ povzdechl si kouč.

I do druhého dějství vstoupili Votičtí špatně a z domácí strany je velmi zlobil Pouček. Ten nejprve zakončil sólo vedle, aby následně již sólo proměnil a v 62. minutě překonal zakončením po centru Tůmu podruhé. „Zase se nám nepovedl začátek, domácí nás dvakrát ztrestali a už to s námi vypadalo špatně,“ zlobil se kouč Votic.

Domácí byli na vrcholu blaha, přestali se soustředit na hru a hosté toho hned využili, když Němeček po uličce Koláře a obejití gólmana snížil a za chvíli po centru Slunečka vyrovnal „rybičkou“ Sládek. Domácí byli najednou zmraženi a Votice se hnaly za třetím gólem, ten přišel po šancích Sládka a Slunečka, v 87. minutě, Když Tábořík dotlačil míč do sítě po rychlém brejku a přihrávce Štorka – 2:3.

„Od našeho prvního gólu jsme byli lepší a soupeř z nepochopitelných důvodů přestal hrát. My jsme byli více na míči, oni fyzicky odcházeli a nakonec jsme byli šťastnější,“ našel důvody otočení stavu Martin Bárta a dodal k soupeři: „Asi přepálil první půli, kdy hrál velmi slušně.“

 

Branky: 52. a 62. Pouček – 63. Němeček, 66. Sládek, 87. Tábořík. Rozhodčí: Hájek.

 

Poločas: 0:0.

 

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Homolka (56. Komárek) – Říha (90. + 2. Boukal), Kolář, Tábořík, Slunečko (81. V. Budil) – Štork, Němeček (90. J. Kramný).
 

Další odehrané utkání našich mužstev:

Muži „B“ -  Nový Knín - SK Votice    2:3

Dorost  -    Jílové - SK Votice              2:4

St.žáci -      Mezno - SK Votice           4:2

Ml.žáci -    Benešov – SK Votice         9:7

 

 

Následující utkání :

Muži „A“ -  SK Votice - Jílové                 sobota   9.9. 17:00

Muži „B“ -   Čerčany  - SK Votice            sobota  9.9.  17:00

Dorost    -     SK Votice - Teplýšovice       sobota  9.9.  10:15

—————

Zpět