4.přípravné utkání

15.02.2016 09:03

Votice si ve větru dešti pohrály s Petrovicemi

Votice – Účastník fotbalové I. A třídy z Votic sehrál další přípravný zápas, když na umělé trávě přivítal Petrovice u Sedlčan, hrající I. B třídu. Utkání se stalo jednoznačnou záležitostí Votic, které svou převahu zúročily dvěma góly.

VOTICE – PETROVICE 2:0

Od začátku měli domácí míč na svých kopačkách a v nepříznivém počasí (vítr a déšť) se snažili dostávat přes urputnou obranu hostů do zakončení. Po rohu Slunečka ještě hlavičkoval Štork těsně vedle branky, ale ve 36. minutě již Homolka levou nohou po centru M. Budila rozvlnil síť za zády petrovického brankáře.

O přestávce trenér Votic martin Bárta vystřídal pět hráčů a hra upadla do průměru. Přesto se domácí dočkali druhé branky. Nejprve po hodině hry hlavičkoval Písařík po centru Táboříka těsně vedle, aby 87. minutě upravil na konečných 2:0 V. Budil hlavou po centru Slunečka.

„V první půli jsme hráli s větším nasazením, ve druhé půli, po vystřídání, byl míč víc ve vzduchu než na zemi. Nebyl to od nás extra výkon, který by nás zahřál. Celý zápas jsme sice drželi víc, ale abychom to zúročili více brankami, to se nám nepovedlo, i když jsme si šance vypracovali, soupeř naopak neměl žádnou. Do plných se nám hrálo hůř, ale byl to dobrý trénink," zhodnotil zápas trenér Votic Martin Bárta.

Branky: 36. Homolka, 87. V. Budil. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup (46. Tůma) – Říha, Molčík (46. Tábořík), Sládek, Šlejmar – Homolka (46. Kramný), M. Budil (46. Písařík), Kamarýt (76. Molčík), Slunečko – Štork (69. Voráček), Voráček (46. V. Budil).

Votice sehrají další přípravný zápas v sobotu 27. února, kdy od 14 hodin na své umělé trávě přivítají účastníka jihočeské I. B třídy Ratibořské Hory.

—————

Zpět