6.kolo Zavidov - Votice

12.09.2017 10:07

Soupeře jsme mleli a nemáme nic, smutnil Bárta

Zavidov – Fotbalisté Votic opět zjistili, jak těžké je v Zavidově bodovat. Sice byli v zápase I. A třídy jasně lepším týmem, ale neproměňovali vyložené šance, a tak stačila jedna nepozornost v obraně a jsou bez bodů.

ZAVIDOV – VOTICE 1:0

Votice měly od začátku tlak, ale v prvním poločase si vypracovaly jen dvě větší šance, když Němečka v zakončení zpacifikoval obránce a hlavička Sládka po rohu skončila vedle. To domácí, kteří se po většinu času bránili, vyslali ve 24. minutě nepovedenou střelu z trestného kopu, po které letěl míč někam k rohovému praporku, jenže Jančařík dobře zareagoval, zachytil ho a prostřelil Tůmu – 1:0.

Hosté ale nerezignovali a čím dál, tím více utahovali šrouby. V druhém poločase si vypracovali řadu vyložených šancí, jenže hlavičku Sládka po rohu Slunečka vyhlavičkoval obránce z brankové čáry, po rohu Štorka hlavičkoval Kamarýt vedle, po přihrávce Kamarýta Štork překopl branku, dvakrát Říha také nedopravil míč do branky. A když Štork v poslední minutě po trestném kopu a zpětné hlavičce Kamarýta netrefil míč metr před prázdnou brankou, odjely Votice domů s prázdnou.

„Od začátku hráli kluci výborně, soupeře jsme mleli, mleli, mleli a rozebrali ho, ve druhé půli jsme měli neméně pět loženek, ale bohužel jsme gól nedali. Domácí vystřelili za zápas dvakrát na bránu. Jedna letěla deset metrů nad a před druhou se míč po nepovedené střele dostal k hráči a ten nám dal gól,“ povzdechl si kouč Votic Martin Bárta, ale svým svěřencům nic nevyčítal, naopak: „Musím kluky pochválit, že makali, dřeli a toho si cením. Sice mě mrzí, že jsme prohráli, ale předvedená hra se mi líbila, jenom jsme neměli potřebné štěstí.“         

Branka: 24. Jančařík. Rozhodčí: Holakovská. Poločas: 1:0.

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Homolka – Říha, Štork, Tábořík, Slunečko – Kamarýt, Němeček (75. Boukal).  

—————

Zpět