7.kolo SK Votice - TJ Kovohutě Podlesí

19.09.2017 10:08

Hráče jsem nepoznával, říká Bárta

Votice - Ve fotbalové I. A třídě překvapivě Votice padli doma s Podlesím třígólovým rozdílem. „Předvedli jsme zcela diametrální výkon než v minulém utkání. Takhle rozdílné zápasy jsem dlouho neviděl. Hráče jsem vůbec nepoznával,“ lamentoval votický trenér Martin Bárta.

VOTICE - PODLESÍ 0:3

Od začátku utkání byli hosté aktivnější a hned se to projevilo i na skóre. Po kolmici skrz obranu domácích se prosmýkl Hájek a křížnou střelou k tyči překonal gólmana Tůmu. Votice se do hry příliš nedostávaly a po rychlém brejku a narážečce přidal Kuba druhou branku. Votičtí se dostávali k brance jen sporadicky.

Stejný obrázek poskytl i druhý poločas. V závěru zápasu fauloval Němeček v pokutovém území a Kuba z penalty stanovil konečný výsledek.

„Soupeř nás téměř ve všem předčil, byl lepší na míči i v odražených balónech, které sbíral. My jsme se trápili, bylo to v křeči, téměř žádnou šanci jsme si nevytvořili. Soupeř nás pak ve druhém poločasu dorazil třetí brankou z penalty, která byla zbytečná,“ nebyl spokojený s předvedenou hrou votický kouč Martin Bárta.  

—————

Zpět