9.kolo SK Votice - Jíloviště

02.10.2017 08:41

DRUHÁ PORÁŽKA V ŘADĚ NA DOMÁCÍM HŘIŠTI !!!!

Trojice rozhodčích vedla zápas necitlivě, zlobí se Bárta

Votice - V devátém kole fotbalové I. A třídy nestačily ve skupině A Votice na Sieglovo Jíloviště, když syn bývalého kanonýra Sparty (oba hráli ve Voticích), také Horst, přispěl k výhře hostů dvěma góly. Avšak domácí hráli od 39. minuty o vyloučeného Táboříka.

VOTICE – JÍLOVIŠTĚ 1:4

Zápas začali lépe hosté, ale Siegl ml. pálil vedle, na což domácí reagovali šancí Homolky, který trefil vyběhnuvšího brankáře. Ve 28. minutě se již měnilo skóre, když Molčík prohrál souboj a V. Janoušek po centru překonal Tůmu – 0:1. Hosté byli následně nebezpečnější do konce poločasu, k čemuž jim pomohl i po druhé žluté kartě vyloučený Tábořík. „Byl necitlivě vyloučený. První žlutá byla oprávněná za držení za dres, druhá byla za komentář vůči rozhodčímu, co to pískáš, vždyť to faul nebyl,“ podotkl k vyloučení trenér Votic Martin Bárta.

Přesilovku vzápětí využil Siegl ml., když dorazil míč do sítě po střele vyražené Tůmou, avšak zřejmě z ofsajdu – 0:2. „Hlavní rozhodčí i asistent posoudili situaci chybně, protože se jednalo o jasný ofsajd,“ zlobil se Martin Bárta na sudí, ale také na svoje mužstvo, které nebojovalo a první dějství prohospodařilo.

Po změně stran se začala hra přiostřovat a domácí i v deseti v 57. minutě snížili dorážkou Sládka po střele hlavičce Kamarýta. Domácí otevřeli hru a hnali se za remízou, ale místo toho dvakrát v závěru inkasovali, když Siegl ml. po úniku a Wágner po rychlém brejku, uzavřeli na 1:4. „Zápas se ve druhé půli přiostřil. Po snížení jsme se hnali za vyrovnáním, ale místo toho jsme dvakrát inkasovali,“ posteskl si kouč Votic a dodal: „Trojice rozhodčích vedla zápas necitlivě.

Branky: 57. Sládek – 40. a 86. Siegl ml., 28. V. Janoušek, 88. Wágner. ČK: 39. Tábořík (V). Rozhodčí: Burian. Poločas: 0:2.

Votice: Tůma – Molčík, Šlejmar, Sládek, Komárek – Říha (70. Němeček), Kolář, Tábořík, Homolka – Štork, Kamarýt (88. J. Kramný).
 

—————

Zpět